SZÁLLÍTÁS

 

FÁBRY TÜZÉP
 

Szállító eszközeink:

  • 1 db ISUZU 3,5 t (hasznos terhelhetőséh 1 t) 
  • 1 db MAN 12 t ( hasznos terhelhetőség 6,3 t)
  • 1 db RENAULT Master 3,5 t (hasznos terhelhetőség 1 t)
  • 1 db IVECO 6,9 t (hasznos terhelhetőség 2,9 t)
  • 1 db TRAKTOR+PÓTKOCSI (hasznos terhelhetőség 7 t)
  • 1db Renault Kango 

ISUZU 3,5 t (hasznos raksúly 1 t)

Man 12 t (hasznos raksúly 6,3 t)

Man tehergépjármű

Iveco 6,9 (hasznos raksúly 2,9 t)

Renault Master (hasznos raksúly: 1t)

TRAKTOR+PÓTKOCSI (hasznos raksúly 7 t)

Traktor +  pótkocsi szállítóeszköz

Renault Kango (hasznos raksúly: 0,5t )

 

 

SZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!

szállítási díjak 

Tel.: 48/531-010

 

Szállítási feltételek:

 

1. Minden rendelést visszaigazolunk, kiszállítás előtt minden esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot! A rendeléstől elállni a kiszállítást megelőző napig lehet.

2. A Megrendelő, illetve megbízottja az áru mennyiségét és minőségét, az átadás-átvételkor nyomban köteles ellenőrizni, esetleges kifogását köteles szállítólevélen feltüntetni.

3. A Megrendelő az áru átvételét szállítólevélen aláírással és bélyegzővel, vagy aláírással és személyi igazolványszámának feltüntetésével igazolja.

4. Mennyiségi reklamációt az áru átvétele után Szállító nem fogad el.

5. Megrendelő vállalja, hogy a Szállító fuvareszközéről a darabárú (mely nem ömlesztett, és nem billenthető) lerakodást önerőből megoldja, /gépjárművezető nem kötelezhető az áru lerakodására/.

6. A Megrendelő továbbá vállalja, hogy az árú lerakodását maximum 30 percen belül teljesíti, amennyiben meghaladja ezt az időt, minden további megkezdett ½ óráért állás díjat fizet, melynek értéke bruttó 2000 Ft.

7. A Megrendelő megrendeléskor közli különleges igényét (különleges igény, ha eltér az a szokásos gyakorlattól), mint pl.: telep megközelítési lehetősége megváltozik – különös tekintettel az útfelbontásra, útlezárásra, útelterelésre, ill. súlykorlátozásra. A gépjárművet vezető személy megtagadhatja az áru lerakodását, illetve az építési övezetre valló behajtást, ha az nem alkalmas gépjárműveink számára pl. / tolatásnál 20% feletti menetemelkedés stb./ !!

8. Amennyiben szállítási cím megközelítéséhez bármilyen engedély szükséges, ennek beszerzése a Megrendelő feladata.

9. A Szállító megrendelést, csak rendkívüli esetben nem teljesíti várt határidőre. Ezen esetek különösen: termék speciális volta, rendkívül nagy mennyiségű áru megrendelése, alapanyag hiány, gyártási probléma, vagy Megrendelő fizetési problémája. Ez esetekben Szállító késedelmet jelzi, és nem vállal szállítási késedelemért felelősséget.

Áru visszavásárlás

A fel nem használt termékeket, sértetlen árut a gyári csomagolásban visszavesszük. Az árut bruttó vételárának 20 százalékos csökkentése után 10 napon belül levásárolhatják! A termék visszaszállításáról a vásárló gondoskodik!

Raklap

Csak sértetlen raklapokat áll módunkban visszavenni! A kiszállítást követő 30 napon belül!