Rólunk

Fábry tüzép - logo

Múltunkról, jelenünkről, jövőnkről röviden...

A Fábry Tüzép, mint vállalatcsoport (Fábry Bt, Pedalion Kft, Daily Paliva s.r.o.) , több évtizedes múltra tekint vissza. Fő tevékenységeink, közé tartozik a tüzelő- és építőanyagok nagy- és kiskereskedése, bel- és külföldön egyaránt! Ezen felül, - széles gépparkunknak köszönhetően -, földmunkák elvégzését és szállítmányozást is vállalunk!

Több évtizedes tapasztalattal, több ezer megelégedett ügyféllel a hátunk mögött, értéket teremtve, újult erővel a világháló lehetőségét és az ebből eredő információ áramlásának a sebességét kihasználva, közelebb kerülve Önhöz, azért vagyunk,hogy óhajait, vágyait meghalljuk, felmerülő problémáit megoldjuk, s megvalósítsuk álmait!

Építse velünk Otthonát, és Mi biztosítjuk annak melegét!  
Minőségi árúinkkal és szolgáltatásainkkal állunk az Ön rendelkezésére! Vállaljuk, magánszemélyek, intézmények, cégek, tüzelő és építőanyaggal való ellátását! Széles járműparkunkkal, árúk kiszállítást is biztosítjuk! Keressen meg minket személyesen, vagy kérjen személyre szóló ajánlatot! Hozzon jó döntést, válaszon minket, és nem fogja megbánni…
Ne feledje: „Fábry Tüzép a megbízható építő- és tüzelőanyag beszerzési forrás”!